Het vakantiehuis

Het vakantiehuis

Vakantiehuis met zwembad in de Provence!

Dit volledig zongerichte vakantiehuis met zwembad in typische Provence stijl is gelegen op een terrein van 2300 m2, heeft 200m2 bewoonbare oppervlakte en biedt heel comfortabel plaats aan 6 personen. Door de hoge ligging van het vakantiehuis (346 meter hoogte), geniet je van een spectaculair panoramisch zicht op de omgeving. Vanuit het huis of terras heb je zicht op Crillon-le-Brave (op 900 meter wandelafstand), Bédoin en de Mont Ventoux. En wat verwacht je van de Provence? Absolute rust, wel, het vakantiehuis bevindt zich in een doodlopende straat, daardoor kan je echt genieten van de stilte.

De ruime keuken en bijkeuken beschikken over alle hedendaags comfort.
De leefruimte met gezellige eet- en zithoek biedt ruim plaats aan 6 personen. Tv-vlaanderen en wifi zijn gratis beschikbaar.
De 3 slaapkamers zijn bereikbaar vanuit de hall, waaronder 1 masterslaapkamer met aanpalende badkamer (bad en douche). Verder in de gang zijn er 2 luchtige slaapkamers met gezamelijke douchekamer. Er is een afzonderlijk toilet in de hal.

Dit typische 'Provence' vakantiehuis heeft drie buitenterassen waarvan 2 overdekt, telkens met een tafel en 6 stoelen. Het overdekte hoofdterras strekt zicht uit over de totale lengte van het huis, van de woonkamer tot aan de keuken. Van hieruit heb je een adembenemend zicht op de Provence en de Mont Ventoux. Het tweede overdekte terras kijkt op het zwembad van 5 op 9 meter met 6 ligzetels. Het derde terras is gelegen op de westelijke kant van het huis waar je dan s'avonds kan genieten van de avondzon.

Dit Provence vakantiehuis met zwembad kan je per week huren.  

Via de pagina 'reserveren' kan je de prijzen zien en checken indien jou gewenste datum vrij is. Staat de datum dat je wil huren in behandeling? Stuur ons een mailtje en we antwoorden binnen de 8 dagen indien deze reservatie doorgaat. Aankomst is op zaterdagnamiddag en vertrek op zaterdagvoormiddag.

Villa Armajeva

Villa Armajeva
Chemin des Sauvies 456
84410 Crillon-le-Brave
+32 496 06 74 59

Zoekt u een vakantiehuis om te huren voor 6 personen in de Provence?
Onze vrije datums en prijzen staan bovenaan bij 'reservatie'.
Aankomst op zaterdag vanaf 15 uur, vertrek op zaterdag voor 10 uur.