Uitzicht op Mont Ventoux en Bédoin

Uitzicht op Mont Ventoux en Bédoin

Aan de voet van de Mont Ventoux, op de zuidflank ligt het mooie Provençaalse dorpje: Crillon-le-Brave. Het is intens genieten op 346 meter hoogte van dit adembenemende uitzicht op Crillon-le-Brave, de Mont-Ventoux, de vallei en in de verte Bédoin. De Mont-Ventoux, is de enige bergtop van soortgelijke hoogte in de Vaucluse: bijna 2000 m. Op de top zijn windsnelheden van 300 km per uur geregistreerd.

Vakantiehuis in de Vaucluse met zwembad

De morgenstond heeft goud in de mond: vroeg opstaan om te werken loont...Hier, in dit vakantiehuis dat je kan huren, is dit ook wel letterlijk, je zou voor minder vroeg opstaan om de ochtendzon te zien verschijnen. De voorbijgaande wolken geven een prachtig schouwspel van schaduwen op de vallei en de Mont Ventoux. Evenzeer is het genieten van de avondzon die een gouden gloed legt op de Mont Ventoux, die iedere avond anders is. 

De Vaucluse (departement 84) is natuurlijk bekend om de Mont Ventoux en Avignon. Check daarom de pagina omgeving: vanuit het vakantiehuis kan je perfect alle omliggende steden en dorpen gaan bezoeken. Liever wandelen of fietsen? Op de activiteiten pagina kan je zeker genoeg routes vinden om de Vaucluse te verkennen! En voor wie liever wat cultuur opsnuift zal het Palais de Papes in Avignon of Romeins theater in Orange zeker de uitstap waard zijn. Aan restaurantjes geen gebrek, bekijk het aanbod restaurantjes in de naarste omgeving. Reserveren is zeker aangeraden in het toeristisch seizoen!

Wil je dit vakantiehuis met zwembad huren?

Bekijk dan via de pagina 'reserveren' indien jou gewenste datum nog vrij is. Stuur ons een mailtje wanneer jou gewenste datum in behandeling is, dan volgen we dit op en antwoorden binnen de 8 dagen indien je alsnog kan reserveren!

Villa Armajeva

Villa Armajeva
Chemin des Sauvies 456
84410 Crillon-le-Brave
+32 496 06 74 59

Zoekt u een vakantiehuis om te huren voor 6 personen in de Provence?
Onze vrije datums en prijzen staan bovenaan bij 'reservatie'.
Aankomst op zaterdag vanaf 15 uur, vertrek op zaterdag voor 10 uur.