Goult (40km)

Goult (40km)

Goult ligt op 40 km van het vakantiehuis.

Er is maar één weg die naar Goult, in Petit Luberon, leidt. Via de kleine wegen in het dorp slinger je langs kleurrijke gevels en lekker geurende plantenbakken die de toeristen begroeten. Wandel van het beroemde Café de la Poste naar le Vieux Goult, waar de meeste gebouwen zijn uitgehouwen uit een rotsachtige heuvel. Daarna kan je nog naar de karakteristieke windmolen van Goult trekken om er te picknicken met een magnifiek uitzicht over de lavendelvelden die het panorama kleur geven.

Vandaag de dag is Goult een van de allermooiste dorpjes in de Luberon. Het is een prachtig dorpje met karakteristieke straatjes waar je een leuke wandeling kan doen tussen de vele oude gebouwen en een leuk pleintje waar u tijdens de warme zomerdagen heerlijk kunt genieten van een verkoelend drankje. Tijdens de zomermaanden wordt er op dit pleintje op donderdag een leuke regionale markt georganiseerd, waar u terecht kunt voor lokale specialiteiten. Goult (dorpsplan) is een plaatsje dat absoluut de moeite waard is om met een bezoekje te vereren. 

Ben je nog op zoek naar een leuk restaurantje? Le Carillon en iets fijnere gerechten bij La Bartavelle. Bezoek misschien ook Aureto, het 36 hectaren wijndomein van Coquillade. Het 5* Relais & Chateau Coquillade, ligt op een prachtig domein 4 km verderop in Gargas. Met 3 restaurants: Avelan, Les Vignes et Son Jardin, met prachtig zicht op de wijnvelden en Cipressa die uitkijkt op het zwembad, krijg je misschien last van keuzestress?

Villa Armajeva

Villa Armajeva
Chemin des Sauvies 456
84410 Crillon-le-Brave
+32 496 06 74 59

Zoekt u een vakantiehuis om te huren voor 6 personen in de Provence?
Onze vrije datums en prijzen staan bovenaan bij 'reservatie'.
Aankomst op zaterdag vanaf 15 uur, vertrek op zaterdag voor 10 uur.