Provence vakantiehuis huren met hedendaags interieur

Provence vakantiehuis huren met hedendaags interieur

De keuken

Dit Provence vakantiehuis met ruime airconditioned keuken is voorzien van het hedendaagse komfort: vaatwas, oven en microgolf. Het overdekte zomerterras en open winterterras zijn beide bereikbaar via de voor- en achterdeur van de keuken.
In de aanpalende bijkeuken heb je nog een extra ingebouwde frigo, wasmachine en droogkast, strijkijzer en stofzuiger. 

De leefruimte

Zoek je wat verkoeling dan kan dit zeker in de leefruimte die eveneens voorzien is van airco. Wifi en TV-Vlaanderen zijn aanwezig. De twee brede ramen geven een spectaculair zicht op de Mont Ventoux. De dubbele deur geeft verbinding met de hall. Tijdens de koudere dagen kan je het haardvuur aansteken om het gezellig te maken. De koffer is voorzien van boeken, magazines en spelletjes.

De masterbedroom

Deze ruime slaapkamer met 180 cm boxspring kijkt via de hoge dubbele ramen uit op de zuidkant. Ook hier is er airco en verwarming aanwezig.
In de dubbele ingemaakte kasten met legplanken en hangsysteem is er zeker voldoende bergruimte.
De aangrenzende badkamer heeft een dubbele lavabo met kastjes, bad, inloopdouche en wc, en is enkel toegankelijk via de slaapkamer.

De slaapkamers

De rechtse slaapkamer heeft een 180 cm boxspring, de dubbele ramen kijken uit op het zwembad. De linkse slaapkamer heeft een 160 cm boxspring waarvan de dubbele hoge ramen uitkijken op de zuidkant. Beide slaapkamers hebben een ruime dubbele kast, met legplanken en hangsysteem, airco en verwarming. De gezamenlijke douchekamer tussen beide kamers is bereikbaar via de gang, er heeft voldoende kastruimte voor badlinnen.

Zoek je een Provence vakantiehuis met zwembad om te huren ?

Dit vakantiehuis in typische Provence stijl kan je huren voor 6 personen. Zoals je ziet is het interieur licht, comfortabel en hedendaags. Vanuit de woonkamer kijk je uit over de Mont Ventoux. Via de pagina 'reserveren' bekijk je de vrije datums en prijzen. Contacteer ons indien uw gewenste datum in behandeling is, we antwoorden zo snel mogelijk indien jou gewenste datum reeds geboekt is. 

Villa Armajeva

Villa Armajeva
Chemin des Sauvies 456
84410 Crillon-le-Brave
+32 496 06 74 59

Zoekt u een vakantiehuis om te huren voor 6 personen in de Provence?
Onze vrije datums en prijzen staan bovenaan bij 'reservatie'.
Aankomst op zaterdag vanaf 15 uur, vertrek op zaterdag voor 10 uur.