Vakantiewoning met zwembad in de Provence

Vakantiewoning met zwembad in de Provence

De 3 terrassen zijn zeker een pluspunt! Is het s'morgens al te warm om op het zichtterras te ontbijten dan is het heel wat koeler aan het zwembadterras. Op de middag tijdens een snikhete dag heb je zeker voldoende schaduw op het zichtterras. Zelfs op een regendag kan je hier perfect schuilen. In het voor- en najaar of op een winderige dag, zit je dan beter beschut op het zwembadterras om te profiteren van de eerste of laatste zon. Op het open terras terras is het soms koeler overdag en dan aangenamer s'avonds.

Zwembadterras

Wat is er relaxter dan in de zomer te genieten van de stilte in de zon op dit mooie terras?  In het voor- en najaar kan je hier profiteren van de eerste of laatste zon. Op een winderige dag, zit je ook beter beschut. Dit overdekte terras beschikt over een hangende terrasverwarmer, zo kan je toch buiten zitten al het wat frisser wordt of avond is.

Ben je geen zwemliefhebber? Wel dan kan je evengoed meegenieten vanop de trap of in één van de 6 ligstoelen ;) Liever in de zon of in de schaduw? Twee grote parasols bieden schaduw tijdens de warme zomerdagen. In de garage is er een tweede frigo met diepvries, ideaal om frisse drankjes en ijsje binnen handbereik te hebben.

Zwembad

Een zwembad, dat maakt je vakantie compleet! Ook voor de kinderen is er maar één iets echt belangrijk om een geslaagde vakantie te hebben: een zwembad! Wat is er heerlijker dan een verfrissende duik te nemen op de warme zomerdagen in het zwembad van 9 op 5 meter?

Veiligheid voor kinderen is de prioriteit.
Daarom is er een zwembadrolluik voorzien met een sleutelschakelaar aan de garage. Hou draaiknop vast tot het zwembadrolluik helemaal open of dicht is.
Ook is er een bewegingsalarm die in het zwembad kan geplaatst worden wanneer het rolluik open is, de werking ervan kan je hier terugvinden.

Zichtterras

Dit terras is ideaal om s'morgens te onbijten want je kan hier genieten van de stilte en de zonsopgang. Aan de lange tafel van 3m lang is er plaats genoeg om op het gemak nog iets te lezen.
Rond de middag tijdens een snikhete dag heb je hier voldoende schaduw om te lunchen. Zelfs op een regendag kan je hier perfect schuilen. Een gezellige barbecue tijdens de warme zomerdagen geeft ook dat echte vakantiegevoel!  Wil je lekker barbecueën op de middag of s'avonds? Door het overdekte terras speel je op zeker, zelfs tijdens regendagen.
S'Avonds kan je hier genieten van de stilte en de lichtjes in het dorp.

Open terras

Als het te warm is om te ontbijten op het zichtterras is dit open terras echt wel koeler, maar hier mis je het mooie zicht op de Mont Ventoux en Crillon-Le-Brave.  Tijdens een winderige dag kan het hier s'middag aangenaam lunchen zijn.
Hier kan je ook genieten van de laatste avondzon.

Wil je deze vakantiewoning met zwembad huren in de Provence?

Via de pagina 'reserveren' kan je de vrije en geboekte datums zien. Is jou gewenste datum in behandeling? Stuur ons een mailtje, dan volgen we dit op en antwoorden binnen de 8 dagen indien de reservering doorgaat of niet. 

Villa Armajeva

Villa Armajeva
Chemin des Sauvies 456
84410 Crillon-le-Brave
+32 496 06 74 59

Zoekt u een vakantiehuis om te huren voor 6 personen in de Provence?
Onze vrije datums en prijzen staan bovenaan bij 'reservatie'.
Aankomst op zaterdag vanaf 15 uur, vertrek op zaterdag voor 10 uur.